Koko Loko

Elfje

Elfje, specialist in fine-line en dotwork. Van jongs af aan is Elfje altijd al creatief bezig geweest. Samen met haar vader tekende zij uren. Haar vader was bezig met leren tatoeëren toen hij (helaas) verongelukte. Jaren later vervulde Elfje die droom alsnog.

In 2015 ging zij in de leer, hierna heeft zij heel wat ervaring opgedaan in meerdere shops in verschillende steden. Van allerlei artiesten heeft zij wat mogen en kunnen leren wat haar tot de artiest maakt die ze vandaag is.

Je maakt Elfje bijzonder enthousiast met bloemstukken en fine-line tattoo’s. Heb jij een idee van wat jij wil? Dan creëert zij graag een op maat gemaakte unieke tattoo voor jou!

Naast haar liefde voor tattoos, heeft ze een bijzondere exotische dieren collectie met haar partner. Graag trekt zij de natuur in op allerlei mooie avonturen en op zoek naar allerlei bijzondere dieren. En ze maakt in haar vrije tijd botanische tekeningen en schilderingen of mooie platen van dieren.

Ze houdt van een babbeltje en dat stelt de klanten vaak gauw gerust wanneer ze wat zenuwen hebben. Als haar werk jou aanspreekt neem dan snel contact met ons op!

Krijg direct een antwoord op je vraag

Veelgestelde vragen

Wij communiceren uitsluitend via de e-mail en/of ons contactformulier.

Zorg ervoor dat je goed gegeten hebt en uitgerust bent. Draag makkelijk zittende (oude) kleding en hou er rekening mee dat de kleding beschadigd kan raken door inktspetters, zwarte en of oude kleding is dus de beste keuze als je getatoeëerd gaat worden. Neem iets te eten en te drinken mee naar je afspraak zodat je tussendoor je energie kunt herstellen. Zorg dat je verder geen afspraken hebt vlak na je tattoo afspraak aangezien deze altijd wat kan uitlopen.

hEB JE EEN TATTOO IDEE IN GEDACHTEN?

Heb je een tattoo idee in gedachten maar je weet nog niet hoe en wat? Maak een afspraak met ons en we zullen samen je tattoo idee bespreken!