Koko Loko

Robin Gameofink

Mijn werk valt voornamelijk onder de categorie blackwork. Mandala’s, ornamental, bloemen, beesten of een combinatie daarvan. Ik maak veel eigen ontwerpen. De inspiratie hiervoor vind ik in de natuur, videogames en (horror)films en verhalen. 

Daarnaast hecht ik veel waarde aan het ontwerpproces, om samen met jou als klant jouw perfecte tatoeage te creëren waar je je leven lang plezier van hebt. Hierin houd ik van vanzelfsprekend rekening met jouw wensen, de vorm van de tattoo op jouw lichaam, en of een tattoo na tien jaar nog steeds leesbaar is.

Mijn stijl is veelzijdig maar kenmerkt zich door het gebruik van dotshading, dotwork, grove lijnen in combinatie met hele fijne lijntjes.

Krijg direct een antwoord op je vraag

Veelgestelde vragen

Wij communiceren uitsluitend via de e-mail en/of ons contactformulier.

Zorg ervoor dat je goed gegeten hebt en uitgerust bent. Draag makkelijk zittende (oude) kleding en hou er rekening mee dat de kleding beschadigd kan raken door inktspetters, zwarte en of oude kleding is dus de beste keuze als je getatoeëerd gaat worden. Neem iets te eten en te drinken mee naar je afspraak zodat je tussendoor je energie kunt herstellen. Zorg dat je verder geen afspraken hebt vlak na je tattoo afspraak aangezien deze altijd wat kan uitlopen.

hEB JE EEN TATTOO IDEE IN GEDACHTEN?

Heb je een tattoo idee in gedachten maar je weet nog niet hoe en wat? Maak een afspraak met ons en we zullen samen je tattoo idee bespreken!